Weekend.16 FWeekend 16 M

Gdje na Weekendu.16 uloviti najbolje fotografije?

21.09.2023. | AUTOR: After5

Novosti | Život prije 5
#Weekend Media Festival

Weekend Media Festival mjesto je razmjene znanja, okupljanja i druženja, a time i odlična prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena! Iako sve što se dogodilo na Weekendu, ostaje na Weekendu, predlažemo da neke uspomene s Weekenda ipak zabilježite. Kako bi vaše fotke prikupile najviše lajkova i vatrica u inboxu, donosimo vam najbolja i nezaobilazna mjesta za fotografiranje na Weekendu.16!

Weekend natpis na ulazu u Tvornicu

Prva je naravno, kultna fotka Weekend natpisa s ulaza u prostor stare Tvornice duhana. Njome ćete svojim prijateljima i kolegama jasno dati do znanja da ste na Weekendu i pristanak da vas smiju kontaktirati za kave, ručkove, večere… (čitaj: sastanke). Uostalom, ako nemate fotku s ulaza, jeste li uopće bili na Weekendu?!

Iz publike ili još bolje s pozornice

12 je sati, predavanja i paneli su već odavno počela i vrijeme je da svojoj publici pokažete da ih pažljivo slušate. Objavite fotku na kojoj se vide Weekend slova na pozornici i puna dvorana, tagirajte top predavače, i, naravno, podijelite svoje oduševljenje time što ste dio još jednog najboljeg Weekenda u godini. A ako tome dodate još i neku inspirativnu misao s predavanja – velike su šanse da dobijete naš reshare!

Mingling

Predavanja u velikim dvoranama su gotova, izlazite gladni i žedni i u potrazi ste za raspršenim kolegama i prijateljima. Idealan je trenutak da fotkate atmosferu koja se odvija ispred glavnog šanka i na fotografiji zabilježite šarenilo barki i pogled na more u rovinjskoj uvali. Prije objave obavezno zumirajte fotku da vidite koga možda želite zaobići, a koga pozdraviti i priključiti se za stolom!

Rovinj

Za sve one željne romantike, ružičasti zalazak sunca u Rovinju je zaista pravi doživljaj. Fotografije rovinjskog poluotoka vrijedne su post objava, a ne samo storyja! Između konferencijskog dijela programa i večernjeg, uzmite predah, prošećite, uhvatite dobar kadar, napišite misaoni quote i lajkovi su vaši. Bonus dobivate ako ste i vi u kadru!

Večernja atmosfera

Weekend je sinonim za dobru zabavu i odličan večernji program. Fotkajte dok je noć još mlada, objavite story i mirni ste! Svakako neka to bude story, jer se lakše briše od objava, a znamo da je jutro pametnije od večeri! Spremite mobitel i uživajte u najboljem Weekendu u godini!

Više informacija o Weekendu, koji se održava pod pokroviteljstvom Adris grupe, možete pronaći ovdje, a fotografije s prijašnjih izdanja pogledajte na službenom FacebookuInstagramu i LinkedInu.

FOTOGRAFIJE:

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5