Zagreb je dobio novi coworking prostor premium karaktera

10.01.2023. | AUTOR: After5

Život prije 5 | Novosti
#Wespa Business & Lounge | #coworking

Otkako je otvoren na zagrebačkoj Zavrtnici, coworking prostor Wespa Spaces dobiva uglavnom pozitivne recenzije zadovoljnih korisnika. Osim što je najveći coworking u regiji, korisnici hvale funkcionalnost prostora, ugodnu atmosferu, čistoću, ljubazno osoblje i dodatne sadržaje poput restorana i chill zone. Uspješan start koncepta potaknuo je vlasnike na novi projekt koji se zove Wespa Business & Lounge i koji je od siječnja otvoren za najam. Istražili smo gdje se nalazi, po čemu je drugačiji i što vam točno nudi.

Wespa Business & Lounge
Wespa Business & Lounge

Wespa Business & Lounge

Wespa Business & Lounge novi je koncept radnog prostora za urbane poduzetnike i tvrtke, koji je svoja vrata otvorio u samom srcu poslovne zone Zagreba, Green Gold centru. Osnivači ističu da je riječ o premium coworking & event prostoru, što znači da će i uređenjem i uslugom biti na još višoj razini od Wespa Spaces.

Prostor se proteže na 1.400 metara kvadratnih, broji 240 radnih mjesta, ima 12+ soba za sastanke i ono mnogima vrlo bitno: parking u neposrednoj blizini. Osim za coworking, funkcionira i kao elitni prostor za razna događanja. Ovdje se mogu organizirati razni događaji i konferencije kapaciteta 400 ljudi, u 2 modularne dvorane, a dostupne su i dodatne dvorane za prezentacije i radionice. 

Dodatni sadržaji uključuju otvoreni salon, otvoreni bar, cigar lounge, restorane, zone za opuštanje i odmor, pa tako i gaming zonu, teretanu, automatizirano samoposluživanje… Primjetna je orijentiranost na udobnost, ali i fleksibilnost i podršku, kada i kako vam je potrebna. Bilo da ste stabilno poduzeće ili startup u razvoju, Wespa Business & Lounge trudit će se osigurati vam sve potrebno za rast vašeg poslovanja

Wespa Business & Lounge prema vlastitim riječima omogućuje:

  • Privatizirani coworking s korporativnim osjećajem
  • Usredotočenost na B2B startupove, proširenja i korporacije
  • Učinkovitost i optimizirane performanse s elementima “play and relax”
  • Veći kapacitet dvorana za događanja i konferencije
  • Uslugu recepcije od 0 do 24 sata
  • Premium salon za opuštanje
  • Dostupnost usluga za opuštanje: trgovački centar, kozmetički salon, restorani
  • Neograničene mogućnosti parkiranja

Novi prostor u kojem ćete se moći posvetiti poslu, ali i imati vremena za sebe i svoje poslovne partnere dobit će i osobniji touch zahvaljujući umjetničkom radu poznatog hrvatskog street artista i likovnog umjetnika Lonca koji je oslikao centralni dio community prostora.

Wespa Business & Lounge otvoren je za najam, a kontakti za dobiti više detalja su sljedeći:

Telefon. +385 99 3756 777

Mail. prodaja@wespa-spaces.hr

FOTOGRAFIJE: Wespa Spaces

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5