Woman.comm Club jača svoju prisutnost u Hrvatskoj

02.05.2024. | AUTOR: After5

Život prije 5 | Novosti
#Woman.comm Club

Woman.comm Club u svom regionalnom rastu nastavlja sinergiju s lokalnim agencijama te s ponosom najavljuje da agencija za odnose s javnošću Abeceda komunikacije postaje novi koprodukcijski partner Woman.Comm Cluba za tržište Hrvatske.

Ova suradnja označava početak jednog inspirativnog partnerstva, koje će pojačati prisutnost i utjecaj Woman.Comm Cluba u Hrvatskoj, te novo svjetlo u području komunikacija, spajajući snage kluba i agencije sa zajedničkim ciljem – osnaživanja žena u industriji komunikacija.

Višestruko nagrađivana agencija za odnose s javnošću Abeceda komunikacije, sa sjedištem u Zagrebu, uspješno posluje više od 11 godina, uz stalno ostvarivanje kontinuiranog rasta, a kao certificirani partneri Global Communication PR Networka svoje usluge pružaju na svim tržištima Adria regije, čime osiguravaju provedbu globalne ekspertize na lokalnoj razini.  

Woman.comm Club, Hrvatska, Marina Bolanča Radunović
Marina Bolanča Radunović

„Jako nas veseli činjenica da ćemo biti koprodukcijski partner Woman Comm kluba. Suradnja i uzajamna podrška u ovom pogledu ključni su kako bismo mogli osnažiti ulogu žena u komunikacijskoj industriji te ih potaknuti na ostvarenje svog punog potencijala. Želja nam je da svojim doprinosom proširimo viziju Woman Comm kluba i na našem prostoru kako bi svaka sljedeća generacija žena bila inspirirana na svom profesionalnom putu“, izjavila je direktorica Abeceda komunikacija Marina Bolanča Radunović.

Woman.comm Club, Hrvatska

Woman.Comm Club nastoji kroz sinergijsko djelovanje žena iz svijeta marketinga, oglašavanja i medija, osnažiti ulogu žena u komunikacijskoj industriji. Klub čine članice iz svijeta komunikacija te partneri koji su prepoznali potencijal ovog projekta. Woman.Comm Club predstavlja spoj mladosti i iskustva jer okuplja uspješne poslovne žene koje kroz kontinuirane edukacije, druženja i povezivanje podupiru mlade žene na njihovom profesionalnom putu i zajednički rade na unapređenju komunikacijske industrije u regiji.

Woman.comm Club, Hrvatska, Irena Miličević Vukoja
Irena Miličević Vukoja

“Suradnja s agencijom Abeceda komunikacije predstavlja za nas jako bitan korak k ostvarenju naše misije regionalnog širenja. Smatramo da je podrška i partnerstvo ključno za postizanje ciljeva. Plan nam je da realiziramo mnogobrojne aktivnosti u Hrvatskoj, pružajući podršku ženama i potičući ih da ostvare svoj puni potencijal”, naglasila je direktorica Woman.Comm Cluba, Irena Miličević Vukoja.

U širenju Woman.Comm zajednice i na teritoriju Hrvatske, Abeceda komunikacije predstavljat će koproducijskog partnera i posrednika u prenošenju, sada već, zajedničke misije i vizije.

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5