After5 proljetni giveaway: Osvojite Frames sunčane naočale

29.03.2024. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Modne priče
#giveaway | #Frames | #Optotim

Stiglo nam je proljeće, a osim što će lijepo vrijeme i visoke temperature učiniti svoje, mi smo odlučili vašim prvim proljetnim danima dodati još malo energije i feel good raspoloženja. Ovih dana, na After5 Instagram profilu očekuje vas spring giveaway, na kojem smo snage udružili s našim partnerima i pripremili mnoge vrijedne proizvode. Sedmi u nizu – Frames sunčane naočale iz Optike Optotim.

Frames naočale

Ako još ne znate za “framesice”, vrijeme je da upoznate omiljeni digitalni brend pristupačnih dioptrijskih naočala, nastao u Hrvatskoj 2018. godine. Ideja je prije svega bila ponuditi dioptrijske okvire po svima pristupačnim cijenama, ali i sve to obaviti online u nekoliko klikova. Danas njihove okvire možete nabaviti već po cijeni od 27 eura, s tim da su naočalne leće već uključene u cijenu.

Dioptrijske naočale su jednostavan i zabavan način za uokviriti svaki look, a Frames, disruptivni brend dioptrijskih naočala, to potpuno razumije. Frames od svog osnutka, pomiče granice stavova o tome kako vrhunski dizajn i visoka kvaliteta uvijek dolaze s visokom cijenom. Ruši tradicionalnu percepciju naočala kao luksuznog modnog dodatka i potvrđuje da moderne, kvalitetne i vrhunski dizajnirane naočale mogu biti cjenovno pristupačne.

Frames klijenti su svi koji vole imati više od dva para naočala, oni kojima su to rezervne naočale ili jednostavno najdraže. Frames nije samo brend naočala; to je lifestyle. Frames iza sebe ostavlja vojsku zadovoljnih klijenata, a dio su zajednice koja cijeni jednostavnost, kvalitetu i pristupačnu cijenu. 

U ponudi su dioptrijske, sunčane i dioptrijske sunčane naočale. Jedan od bestsellera su i njihove clip on dioptrijske naočale 2 u 1. U zatvorenom prostoru su prozirne naočale, a kada izađete na sunce, samo dodajte clip-on za trenutnu transformaciju u moderne sunčane naočale. Clip-on dioptrijske naočale dolaze s jednim ili tri sunčana clip-on elementa u smeđoj, sivoj i plavoj boji, ovisno o modelu naočala.

Kombinirajući funkcionalnost i stil, clip-on dioptrijske naočale su savršen dodatak vašem svakodnevnom životu. Bez obzira trebate li ih nositi unutar zatvorenog prostora ili na otvorenom, jednostavno prilagodite svoje potrebe dodavanjem ili uklanjanjem clip-on za savršeno prilagođeno iskustvo vida.

After5 proljetni giveaway: Osvojite

Frames sunčane naočale “Minny Shades”

Optika Optotim daruje vas Frames sunčanim naočalama u modelu “Minny Shades”. Vrijednosti su 80,00 € i dolaze s uključenim dioptrijskim naočalnim lećama.

Kako ih osvojiti?

Procedura je sljedeća:

  • Giveaway se odvija na našem Instagram profilu, počinje 29. ožujka u 20 sati i završava 31. ožujka u 20 sati
  • Uvjet za sudjelovanje #1 je praćenje našeg Instagram profila i Instagram profila klijenta čiji proizvod darujemo
  • Uvjet za sudjelovanje #2 je komentiranje osobe koja bi isto voljela sudjelovati u giveawayu; moguće je sudjelovati s više komentara
  • Uvjet za sudjelovanje #3 je navršenih 18 godina i prebivalište u Hrvatskoj
  • Dobitnika biramo alatom za nasumičan izbor
  • Dobitnik će biti obaviješten po isteku 48-satnog giveawaya, a u toku idućeg dana: u ovom članku, u editu Instagram objave koja je ujedno i giveaway te u komentarima giveawaya

Dobitnik:

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5