Ako kapa glavu čuva, ove zime želimo nositi onu s A’marie potpisom

03.12.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Modne priče
#A'marie | #kapa

Pogled na prognozu u idućih tjedan dana daje nam jasno do znanja: nema više zafrkancije, vrijeme je za zaštititi nos, uši i grlo onim najmekšim i najtoplijim komadima u zimskoj garderobi, koje obično čuvamo za najhladnije trenutke sezone. A baš se nekako savršeno potrefilo s ovom hladnom frontom, da su u prodaju stigle nove A’marie kape, koje će trenutke provedene na otvorenom učiniti bitno ugodnijima.

A'marie kape zima 2023 vunene

Zimski dresscode već tradicionalno podrazumijeva pokrivala za glavu, i dok bi u doba naših baka i mama to bile raskošne šubare ili pak elegantni šeširi širokog oboda, danas su uglavnom asesoari ležernijeg prizvuka, među kojima apsolutno dominiraju vunene kapice.

Posljednjih godina primjećujemo trend voluminoznih, takozvanih chunky modela, koji ne samo da će naše uši držati toplima, a sinuse pod kontrolom, već će i ostaviti dojam, pogotovo ako uzmemo u obzir da se od naših zimskih kombinacija na van vide samo kaput i pripadajući dodaci.

A’marie kape

Vunene kape također daju cijelom zimskom looku tu jednu zanimljivu teksturu i postaju više od strogo praktičnog pokrivala u zimskim danima. Baš zato, čini nam se, ovom se segmentu modnih dodataka posvećuje sve više pozornosti, a najbolje to zna naša poznata dizajnerica Anamarija Brkić, koja u sklopu svog brenda A’marie iz jedne hladne sezone u drugu predstavlja vunene kape sa svojim potpisom. Nema ih mali milijun, veće se svake godine radi o tek nekoliko ključnih modela, a ako ćemo o njihovoj popularnosti i prihvaćenosti, čini nam se da po gradu stalno viđamo njene najklasičnije, beanie kape izrađene od ekstrafine vune.

A'marie kape zima 2023 vunene

Da, i izbor materijala je bitan, jer ne želite (ili barem ne želimo) svake godine kupovati novu zimsku kapu. Želimo modele koji traju, koji imaju bezvremenski karakter i u koje ćemo se moći pouzdati u niz zimskih prilika, a odgovarajućom njegom istih zadržati ih u svojim garderobama i u mnogim nadolazećim godinama.

Nije se dogodilo jednom da smo se zaigrali i nabavili nekoliko jeftinih kapa, koje su jako brzo postale ofucani primjerci na dnu kutije s dodacima za zimu. I baš zato, s današnjim iskustvom, uvijek bismo radile uložili i malo više, a dobili kvalitetu i trajnost. To prepoznajemo upravo u A’marie vunenim kapama, koje su ove godine i klasične i chic, i jednostavne i statement, namijenjene ljubiteljicama različitih stilova i stvorene za sve moguće prigode ove zime.

A'marie kape zima 2023 vunene

Vidimo kako s njima na glavi dolazimo i odlazimo s posla, posjećujemo adventska događanja, istražujemo svoje sposobnosti na gradskim klizalištima, boravimo vikendom u prirodi, šećemo psa prije spavanja… I čini nam se da su A’marie kape jedan od tih dodataka koji će nas svakodnevno pratiti, od jutra do sutra, u svakoj našoj avanturi.

Koje modele je dizajnerica predstavila u svom web shopu, otkrivamo vam u nastavku:

A'marie kape zima 2023 vunene

Izrađena od luksuzne mješavine merino vune, pamuka i baby alpake, ova kapa nudi udoban zagrljaj za zimske hladnoće. Čisto bijelo platno ukrašeno je prepoznatljivim logotipom sa strane, dajući odvažnu, ali elegantnu pojavu. Unaprijedite svoju zimsku garderobu dodatkom koji besprijekorno spaja udobnost i modu.

Sastav: 45% ekstrafina organska merino vuna, 42% organski pamuk, 13% baby alpaka

Cijena: 115,00 € (866,47 kn)

A'marie kape zima 2023 vunene
A'marie kape zima 2023 vunene

Gaia Beanie predstavlja živahni nalet topline u nijansi petroleja. Izrađena od najfinije mješavine merino vune, kašmira i mohera, ova kapa predstavlja slavlje luksuzne udobnosti. Prihvatite zimsku hladnoću sa stilom, dok vas Gaia umata u čahuru mekoće, čineći svaki hladan dan modnim izričajem.

Sastav: 70% extrafina merino vuna, 25% moher, 5% kašmir

Cijena: 75,00 € (565,09 kn)

A'marie kape zima 2023 vunene
A'marie kape zima 2023 vunene

Lele Beret u nijansi Smoke, bezvremenski je dodatak koji odiše sofisticiranošću. Izrađena od fine mješavine superkid mohera i vune, ova beretka predstavlja slavlje topline i stila. Nježna vlakna osiguravaju mekan dodir na koži, dok boja dima dodaje dašak tajanstvenosti outfitu.

Sastav: 67% superkid moher, 30% poliamid, 3% vuna

Cijena: 89,00 € (670,57 kn)

A'marie kape zima 2023 vunene

Runa Beanie je model kod kojeg se susreću stil i održivost. Izrađena od luksuzne mješavine ekstra fine merino vune, organskog pamuka i baby alpake, ova kapa je dokaz topline i osviještene mode. Nježan dodir prirodnih vlakana osigurava udobnost, dok klasični dizajn dodaje bezvremensku eleganciju. Odaberite Runu za kapu koja ne samo da vas grije, već je i usklađena s vašom predanošću održivoj modi.

Sastav: 45% ekstrafina organska merino vuna, 42% organski pamuk, 13% baby alpaka; 37% ekstra-fina vuna, 21% baby alpaka, 23% poliamid, 19% poliester

Cijena: 99,00 € (745,92 kn)

FOTOGRAFIJE: A’marie

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5