Uskoro kreću radionice na kojima ćemo doznati više o nutricionizmu i funkcionalnim treninzima

22.11.2023. | AUTOR: After5

Očuvanje zdravlja
#vježbanje | #radionica

Posljednjih godina zaživio je trend influencera iz područja fitnessa i wellnessa. U moru informacija ponekad je teško razlučiti onaj ispravan od onog neispravnog, toliko ga je mnogo da se prosječan čovjek i početnik vrlo lako može osjetiti preplavljen i nesiguran u izbor trenera, savjete oko prehrane ili vježbanja… Zato su svoje snage udružile nutricicionistica Almedina Alma Bunić te nutricionistica i fitness trenerica Marija Andrijašević te organizirale ciklus radionica Health Management.

Radionice Health Management

Iako se radi o najboljim namjerama, naše tijelo je naša jedina vječna “mašina“ i trebamo ga njegovati i brinuti se o njemu adekvatno kako bi nas što dulje služilo – ispravno i zdravo. Suvremeni stil života te stihijsko i nekontrolirano plasiranje sadržaja dovelo je do neadekvatnog filtriranja kvalitetnih i točnih od nekvalitetnih i nestručnih informacija. Kako razlučiti ispravan sadržaj od neispravnog često je teško i zbunjujuće.

Zato su svoje snage udružile nutricicionistica Almedina Alma Bunić te nutricionistica i fitness trenerica Marija Andrijašević te će obrađivati teme iz područja nutricionizma i funkcionalnog treninga. Prva u ciklusu radionica Health Management održat će se 2.12.2023. u fitness centru Score, Grahorova ul. 5, Zagreb. Gluten, laktoza, intermittent fasting (povremeni post), mobilnost kuka, vježbe za jačanje mišića nogu i zdjelice samo su neke od tema koje će se obrađivati na ovim radionicama.

Početak je u 14 sati, a predviđeno vrijeme trajanja je do 18 sati. Cijena radionice je 50 eura. Prijaviti se možete na e-mail: mary_andrijasevic@yahoo.com.

FOTOGRAFIJE: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5