Omiljena zagrebačka fitness destinacija vrata je otvorila i na drugoj lokaciji

27.03.2024. | AUTOR: After5

Očuvanje zdravlja | Modne i beauty priče
#vježbanje

Vježbaona T&T, studio simboličnog naziva u svojih je nekoliko godina postojanja postao jedna od omiljenih adresa za održavanje forme u centru Zagreba. No imamo dobre vijesti za sve poklonike njihovog dinamičnog treninga – u istočni dio grada stigla je i druga Vježbaona!

Na adresi Rožatska 4a tako od sada možete pronaći sve ono što je i prvoj lokaciji na Trgu žrtava fašizma priskrbilo kultni status: dobro opremljen, uredan prostor, educirane i entuzijastične trenere te obilje dobre energije.

Vježbaona T&T, vježbanje, trening

“Na prvom mjestu nam je zajednica. Trudimo se u svakoj grupi poticati dobar osjećaj, ne samo kroz vježbe, već i kroz nesebično dijeljenje znanja, druženje i održavanje pozitivne, timske atmosfere”, priča nam Tina Gaćina Perković. Naime, Tina i njezin suprug Tomislav u ovaj su poduzetnički pothvat ušli nakon cjeloživotnog bavljenja sportom. Oboje vlasnika svoje su zvanje stekli na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu; Tomislav je fakultetsku karijeru nastavio kao trener i izbornik hrvatske ženske košarkaške reprezentacije, a Tina kao atletska trenerica i tajnica Hrvatskog atletskog saveza.

Vježbaona T&T, vježbanje, trening

U jednom trenutku odlučuju svoje znanje pretvoriti u vlastiti projekt, a Vježbaonu su vidjeli kao jedini logičan nastavak karijere. “Htjeli smo ponuditi mjesto gdje ćemo vježbačima moći prenijeti svoja iskustva i znanje te kvalitetnim i pametnim treningom utjecati na poboljšanje njihovog mentalnog i fizičkog zdravlja. Da nam je njihovo zdravlje najvažnije, dokazujemo i suradnjom s dva vrhunska fizioterapeuta, Juricom Nikolićem i Martinom Križaj-Banićem, s kojima smo svakodnevno u komunikaciji”, nastavlja Tomislav.

Vježbaona T&T, vježbanje, trening

Upravo vođeni tom idejom, svoje su Vježbaone lišili programa atraktivnih naziva te svojim polaznicima nude trening bazične fizičke pripreme s naglaskom na opću jakost i izdržljivost. Ono što možete birati jest svoj termin dolaska, a koji po dogovoru možete nadoknaditi ukoliko niste u mogućnosti doći. Svi treninzi odvijaju se u manjim grupama tako da se treninzi s punim pravom definiraju kao poluindividualni. Što to zapravo znači?

“Jednostavno je. Vježbate u manjoj grupi, ali s posvećenim trenerom koji je fleksibilan modificirati trening ovisno o vašem trenutnom zdravstvenom stanju”, pojašnjavaju Tina i Tomislav, naglašavajući dvostruku prednost ovakvog načina vježbanja. Naime, istovremeno uživate u podršci i druženju s grupom ljudi koji dijele vaš cilj, a imate potpunu posvećenost iskusnog trenera koji vas prati u svakom koraku.

Vježbaona T&T, vježbanje, trening

Više informacija o Vježbaoni T&T možete pronaći na službenim Instagram i Facebook stranicama.

FOTOGRAFIJE: Vježbaona T&T

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5