3,2,1, pleši… Sézane je lansirao kolekciju za sezonu svečanosti

31.03.2024. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Modne priče
#Sézane

Vjerojatno ste primijetili kako se sve veći broj poznatih modnih brendova uključuje u sezonu svečanosti na svoj način, lansirajući kolekcije u kojima će uzvanici različitih slavlja bez puno problema pronaći odgovarajući odjevni predmet za sebe. Traži se nešto malo posebnije od uobičajenog i svakodnevnog, a brendovi su tu da naše želje pretvore u stvarnost. Mango je primjer jednog takvog brenda koji već nekoliko godina stvara zasebne kolekcije za svečanu sezonu, a od prošle godine u tom segmentu djeluje i Sézane, koji je na 10. godišnjicu svog postojanja, prije godinu dana lansirao svečanu liniju Sézane Éditions.

Tada ju je predstavio kao prvi drop, odnosno prvo poglavlje u formalnoj capsule liniji koja će imati četiri nastavka. Sézane Éditions limitiranog je karaktera, što znači da su količine komada dostupnih u prodaji ograničene. To se moglo zaključiti već iz prvog lansiranja, koje je rasprodano u jednom danu, što znači da bi podjednaka pomama mogla zavladati i danas kada Sézane novu Éditions kolekciju za proljeće 2024. pusti u prodaju u svom web shopu. Ovih dana pogledali smo teasere kolekcije i možemo reći da nam je jedna od najdražih sa Sézane potpisom u posljednjih nekoliko godina.

Sézane Éditions

Svečana kolekcija za proljeće 2024. (a bome i ljeto) donosi veći broj odjevnih opcija vrijednih razmatranja. U najnovijoj ponudi uspjeli smo zamijetiti čak i komade koje bi mogle izabrati mladenke, a ne samo posjetiteljice raznih svečanih događanja, poput vjenčanja, rođendana, promocija, krizmi i krštenja.

Što je tu toliko drugačije u odnosu na standardnu Sézane ponudu? Brend ovdje ide s luksuznijim materijalima, elaboriranijim krojevima, živim bojama i upečatljivim detaljima. Čini nam se da je ovo kolekcija iz čijeg lookbooka već stvaramo simpatiju prema određenim odjevnim rješenjima, jer nam na prvi pogled privlače pozornost svojom statement kvalitetom.

Mariama Dress, Luana Jumpsuit ili pak Layla Dress (koja se isprofilirala kao bestseller u prijašnjoj Sézane Éditions kolekciji pa se ponavlja), neki su od komada koji će bez sumnje među prvima biti rasprodani, a velika pomama vladat će i za točkastim komadima koje brend predstavlja za topliju sezonu, poput neodoljive Leontina haljine. Ima tu doista za svakoga ponešto, a mi u novoj Sézane Éditions kolekciji vidimo potencijal za poslovne žene koje su u potrazi za novim proljetnim odijelom, uzvanice vjenčanja koje će ovdje u trenu naći upečatljivu haljinu, pa čak i mladenke kojima će se sigurno svidjeti all white dio ponude, kao stvoren za ležerno ljetno vjenčanje na Mediteranu.

Brend nam je ovih dana poslao save the date za svoju novu kolekciju, koja danas stiže u prodaju, vjerojatno u prijepodnevnim satima. Najavljuje nam ženstvene krojeve u kojima ćemo otplesati u noć. Kolekcija će biti dostupna na sezane.com i u aplikaciji brenda.

FOTOGRAFIJE: Sézane

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5