Fini svečani komadi za žene koje kupuju rijetko i kvalitetno

25.11.2022. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Modne priče
#TOTEME

Ako ste prigrlile osvješteniji i odgovorniji pristup modnom shoppingu, znači da ste već počele graditi svoju garderobu iz snova, koja počiva na kvalitetnim i bezvremenskim odjevnim komadima i modnim dodacima. Njih u masovnoj proizvodnji svega i svačega postaje sve teže pronaći, no zato volimo brendove na modnoj sceni koji nas svojom beskompromisnom poslovnom filozofijom vraćaju modi kakva je nekoć bila. Ovdje u priču ulazi švedski TOTEME, brend kojem žene vjeruju i koji nam je svojim dizajnom dokazao da nam po sezoni nisu potrebna 3 različita kaputa ili 5 pari čizama kako bismo izgledale moderno i osjećale se stylish. Kod TOTEMEa se uvijek radi o jednom jakom komadu za cijelu sezonu, pa i cijelu vječnost, a sada su tu i njegovi fini svečani modeli odjeće i cipela koji uspješno redefiniraju pojam party garderobe i stvoreni su za žene koje kupuju rijetko i kvalitetno.

Ima nešto u ovom brendu što nas vraća osnovama i podsjeća na garderobe naših mama i baka, koje su u svom ormaru uvijek imale po jedan vrhunski komad od svakog modela. Zimski kaput, ženski kostim, koktel haljina… Uvijek je tu bio taj jedan odjevni komad na koji su mogle računati u svim situacijama, nositi ga stalno iznova, stilizirati na razne načine i skoro nikada ga se zasititi. Moda se tada promišljala na potpuno drugačiji način nego danas, kada nam u izobilju svega ormari pucaju po šavovima, a mi stalno kukamo kako nemamo što za obući.

Švedski TOTEME, kojeg su 2014. osnovali Elin Kling i Karl Lindman, inspiriran je životima i potrebama modernih žena i iz sezone u sezonu predstavlja kolekcije koje skladno prate njihov ritam. TOTEME komadi su ikonični komadi s jakim identitetom, koji se u različitim stylinzima pretvaraju u idealne modele za najrazličitije prigode. Njihov izgled je precizan i promišljen, siluete su jasno definirane, krojevi dovedeni do savršenstva, a tkanine su iznimne kvalitete. Uz TOTEME komade gradi se pomno kurirana garderoba koja nadilazi bilo kakve trendove i traje jednu vječnost. 

Predstavljajući nove kolekcije, TOTEME se redovito drži svojih dokazanih bestsellera koje vraća u prodaju, a najbolji primjer za to su sada već kultne kroko čizme brenda, kao i vunena jakna s dekorativnim ovratnikom i kontrastnim vezom, koja je ove sezone “zapalila” čak i TikTok.

Dosljedan sebi TOTEME ostaje i u svojoj blagdanskoj kolekciji. Ona nije nimalo nalik tipičnom blještavilu koje s dolaskom studenog preplavi police i vješalice modnih trgovina, već upravo suprotno: TOTEME blagdanski komadi zapravo nemaju zadanu sezonu, no svejedno izgledaju toliko elegantno i otmjeno da će biti rado viđen (modni) gost na svakom partyju.

Brend ih zamišlja u niz prigoda, od korporativnih domjenaka i koktel zabava, preko odlazaka u kazalište na operu ili balet, pa sve do svečanih večeri kod kuće s voljenim osobama. Pomno kurirana kolekcija sadrži 19 komada i nudi klasična, minimalistička i zapravo osvježavajuća rješenja za blagdanski look u kojem će se klijentice brenda osjećati ugodno, samopouzdano i chic.

FOTO: Blagdanski komadi, koji će se nositi u nadolazećim tjednima, ali i mjesecima i godinama, dostupni su putem TOTEME webshopa i Net-a-Portera.

FOTOGRAFIJE: TOTEME

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5