Mini početak jeseni u interijeru uz novu H&M Home kolekciju

06.08.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Novosti
#H&M Home

Znamo, reći ćete rano je, no raznorazni brendovi već su u punom zaletu sa svojim novim kolekcijama s kojima unaprijed predviđaju jesensku sezonu. Nadolazećih tjedana malo ćemo vas provesti kroz ponudu za novu sezonu i nastojati se držati onoga što nam doista svima dobro dođe na početku jeseni, a vjerujemo da će interes vladati i za novu H&M Home kolekciju, čiji su se obrisi već počeli pojavljivati u web shopu brenda. Možda uređujete stan, dječju sobu ili samo želite malo osvježiti svoj životni prostor, i zato nam se čini da biste ovdje mogli pronaći zgodne komade koji zadovoljavaju i funkcionalnu i estetsku stranu.

H&M Home kolekcija jesen 2023., komadi, ponuda, webshop
H&M Home kolekcija jesen 2023., komadi, ponuda, webshop

Nema mnogo lifestyle brendova koji privlače toliko pozornosti kao što to primjerice uspijeva Home brendu unutar H&M grupacije. H&M Home uspio je u naumu stvaranja linije za dom koja spaja dobar dizajn i pristupačne, demokratičnije cijene. To, naravno, znači da ćemo u H&M Homeu nerijetko vidjeti i replike poznatih skandi komada za uređenje doma, jer inspiracija mora doći od nekuda… U svakom slučaju, ono što je danas aktualno u dizajnerskom svijetu, sutra je u ponudi ovog mnogima omiljenog lifestyle brenda, čija svaka nova kolekcija završi sa “sold out” oznaka na najpopularnijim komadima.

H&M Home kolekcija jesen 2023., komadi, ponuda, webshop

Kako H&M Home zamišlja jesen 2023?

Brend donosi praktične komade za pohranu i organizaciju prostora, što će naročito dobro doći onima koji se spremaju za “back to work, back to school” sezonu. A zatim je tu i ono što je kod H&M Homea najprivlačnije: tekstili, keramika i razni dekorativni predmeti. Viđamo mnogo baršuna u novoj kolekciji za jesen, koji će dominirati na zavjesama i ukrasnim jastučnicama i definitivno biti raskošan dodatak svakom interijeru. Zatim su tu i razne skulpturalne vaze, skulpturalna ogledala, skulpturalni pladnjevi… Svi ti detalji koje H&M Home ponavlja iz kolekcije u kolekciju, i to s dobrim razlogom: nalaze se na bestseller listi. U nastavku izdvajamo najbolje komade na koje vam skrećemo pažnju.

Nova H&M Home kolekcija

FOTOGRAFIJE: H&M Home kolekcija

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5