Nova IKEA kolekcija donosi infuziju boja u svaki interijer

30.05.2023. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Novosti
#IKEA

Na samom početku sezone godišnjih odmora, IKEA će u prodaju pustiti svoju novu kolekciju za srpanj 2023. Njen lajtmotiv? Vibrantne boje, predvođene kobaltnom plavom i raznim drugim plavim tonovima, koje će dašak morske atmosfere donijeti i onima koji ljeto provode u gradu. Bacili smo look u novu ponudu i pronašli svoje favorite!

IKEA kolekcija srpanj 2023.

IKEA kolekcija za srpanj 2023.

Da boje mogu učiniti čuda u interijeru, jasno je svima nama koji smo barem jednom u životu napravili mali makeover doma, dodajući prostoru nove ukrasne jastučiće, zavjese, tepihe ili male detalje poput slika, vaza… Promjene se obično zaželimo na prijelazu sezona, a super je što uz ove male zahvate možemo osvježiti i razvedriti dom bez trošenja velikih budžeta.

IKEA sa svojom novom kolekcijom za srpanj 2023. cilja ne samo na one koji žele bojama podići dojam svog interijera, već i na one koji će u ljetnim mjesecima polako, ali sigurno razmišljati i planirati promjene u životnom prostoru na jesen, ususret povratku na posao i u škole. Čini nam se da će ova kolekcija podjednako dobro obuhvatiti i dječje sobe, i one odraslih, kao i dnevne boravke, hodnike… Sve pomalo. Određeni dizajni stvoreni su da njima izrazimo osobnost i pokažemo koliko volimo otkačene komade i boje, a klasičarima među nama sigurno će se svidjeti neutralniji tonovi plave, koji se tako dobro slažu uz dekor u prirodnim materijalima i bojama.

FOTOGRAFIJE: IKEA

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5