Kroasan kocka je najnoviji pekarski hit

25.01.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Gastronomija
#kroasan

Nova gastro senzacija, koja ima namjeru barem nakratko “srušiti Internet”, zove se kroasan kocka i trenutno se ekskluzivno može nabaviti u Londonu, u pekari Le Deli Robuchon, koja ju je nedavno uvela u svoju ponudu. Otad, prizori su gotovo nevjerojatni: rijeke ljudi stoje od ranih jutarnjih sati ondje i čekaju na svoj primjerak ove delicije.

Kroasan kocka

kroasan kocka

London’s viral cube croissant, pojam je na koji ćete najčešće naići po raznim Instagram profilima, koji ovih dana šire groznicu oko nove pekarske poslastice. Na feedu se nižu jedan reel video za drugim, koji nam iz prve ruke otkrivaju iskustvo isprobavanja kroasana čiji je oblik doista jedinstven. Kroasan kocka pokazao se dovoljnom inovacijom da zaludi foodieje diljem Britanije, no je li doista tako fin, treba prosuditi na vlastitu ruku. Neki koji su ga isprobali donijeli su presudu da je originalni kroasan ipak nešto puno bolje, drugi pak kažu da se radi o savršenstvu prozračne teksture – u svakom slučaju, ova senzacija ipak će privući ogroman marketing i još veći broj posjetitelja.

Dostupne su 3 varijante kroasana kocke između kojih je moguće birati: čokolada, vanilija i matcha&maline. Kada napravite presjek kocke, unutra se nalazi bogato punjenje u jednom od navedenih okusa, a ovaj proizvod, koji je sam po sebi kao mali komad umjetnosti, stajat će vas £6.95, nađete li se u Londonu.

FOTOGRAFIJE: Instagram

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5