Novi zimski kokteli u kojima uživamo na poznatoj zagrebačkoj adresi

19.11.2023. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Gastronomija
#afterwork | #kokteli

Zagrebački Sherlock Bar, poznato odredište za ljubitelje intrigantnih okusa i misterioznog šarma, predstavlja svoju najnoviju kolekciju zimskih koktela. Interijer inspiriran Sherlockom Holmesom, svjetski poznatim detektivom, savršeno upotpunjuju i kokteli neodoljivih i tajanstvenih okusa.

Zimski kokteli u Sherlock Baru

Ako ste pravi ljubitelji Pampero Aniversaria, Sherlock Bar za vas je pripremio dva nova zimska koktela –  mješavina espressa, Monin likera od kokosa i Bayleisa vodi vas u čarobni zimski svijet koktela Creamy Wonder, dok će za one koji nepce vole zasladiti lješnjacima, Hazelnut Old Fashioned biti pun pogodak. 

Creamy Wonder
Hazelnut Old Fashioned

Zimski battle: gin vs. aperol

Ovogodišnji hit duel nudi dva jedinstvena koktela, svaki sa svojim karakterističnim okusom i šarmom. Za ljubitelje klasičnog gina tu je Red Gimlet, koktel koji je savršeni spoj voćnog Monina i gorkog Tanqueray gina odvest će vas u novu misteriju okusa. S druge strane, Winter Aperol donosi svjetliju stranu zime sa svojom sofisticiranom i osvježavajućom notom Aperola, pomiješanim sa Monin zimskim okusima. Oba koktela sadrže novu liniju Monin Paragon pepper collection koji će  dodatno zapapriti vašu večer.

Red Gimlet
Winter Aperol

Winter Wonderland

Kakva bi to zima bila, a da se ne osjeti miris cimeta ili naranče. Sherlock Bar pripremio je koktele s kojima nećete pogriješiti ako ste zimski tip. Na vrhu izbora koktela stoji Winter Margarita, profinjeni napitak s notama citrusa, obogaćen Grand Marnier likerom i Jose Cuervo Reposado tekilom. Osim alkohola tu se nalaze i Monin zimski okusi Winter spice i Lime kako bi nam dodatno zasladili okus. 

Winter Margarita

Nakon što probate ovaj koktel, zimski ugođaj će vas odvesti i do drugog signature koktela pod nazivom Cinamon Kick. Opustite se uz okuse cimeta u kombinaciji s Campari voćnog likera koji koktelu daje zimsku crvenu boju. Prepustite se još jednoj Sherlock zimskoj misteriji i isprobajte sve kombinacije okusa koktela dobro poznate lokacije na zagrebačkoj Trešnjevci.

Cinamon Kick

Prepustite se još jednoj Sherlock zimskoj misteriji i isprobajte sve kombinacije okusa koktela dobro poznate lokacije na zagrebačkoj Trešnjevci.

FOTOGRAFIJE: Sherlock Bar

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5