Kampanjci, ujedinite se: Torte i to nam “spašavaju” blagdane

25.11.2022. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Gastronomija
#božićni kolači | #Torte i to

Prosinac bi trebao biti najljepše doba u godini, kada živimo svoj najbolji život, dane provodimo na adventu, ukrašavamo dom, pečemo kolače i širimo svoj zarazni blagdanski duh na radnom mjestu. Stvarnost je ipak malo (ili podosta) drugačija; odbrojavamo dane do kraja godine, žongliramo malim milijunom obaveza i sa zadnjim postotkom baterije u sebi rješavamo preostale projekte, kojih je kao i obično najviše u prosincu. Jednom kada se napokon okupimo sa svojim najbližima oko stola, želimo brza i efikasna rješenja, a rješenje za sve nas, bilo da smo kampanjci ili u istinskoj vremenskoj stisci, daje poznata zagrebačka slastičarna Torte i to, koja je upravo lansirala gotovo tijesto za božićne kolačiće. 

Torte i to tijesto za kolače

Ušteda vremena u Torte i to režiji

Svoj vrlo koristan novi proizvod, Torte i to su simpatično najavile hashtagovima #nobodysgonnaknow i #oursecret, no poznajući njihove slastice, s ovim ćemo se praktičnim rješenjem čak poželjeti pohvaliti okolo i preporučiti ga prijateljima i kolegama.

Torte i to tijesto za sitne kolače

Sirovo tijesto za sitne kolače koje potpisuju Torte i to dolazi u više varijanti, pa su tu Zvjezdići, Vanilići, Medenjaci, Cookies i ostali. Ovaj proizvod idealan je za više kategorija ljudi; one koji doista nemaju vremena, kampanjce koji žele preskočiti do cilja uz minimum napora (nothing wrong about it) ili one kojima tijesto za kolačiće uporno NE ispada kako bi trebalo (count us in!). Ovako dobivate (polu)gotovu priču i ono što vam preostaje je razvaljati tijesto, s modlicama napraviti oblike, upaliti pećnicu i krucijalan posljednji korak – paziti da vam kolačići ne zagore.

U ovaj brzinski projekt izrade sitnih kolača možete uključiti i svoju obitelj, klince, prijatelje ili to doista može ostati vaša mala tajna. Torte i to tijesto dolazi zapakirano s uputama za pečenje, a kako bi dobili baš sve informacije za vas zvrcnuli smo slastičarnu i doznali cijenu. Za 800 grama proizvoda potrebno je izdvojiti 120 kuna, a tijesto je potrebno rezervirati/naručiti 2-3 dana unaprijed putem telefonskog broja 098613461 ili putem maila info@torte-i-to.hr.

FOTOGRAFIJE: Pexels, Torte i to

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5