Slikovnica koja djecu vodi na čarobno putovanje kroz Zagreb i Pariz

29.03.2024. | AUTOR: After5

Novosti | Život prije 5
#knjiga

Ova slikovnica nije samo obična priča; to je čarobno putovanje kroz Zagreb i Pariz s veselim junakom Popijem, vrapčićem koji želi postati pjevač.

U ovoj nevjerojatnoj avanturi, Popi otkriva važne životne lekcije poput hrabrosti, odanosti i tolerancije, dok istovremeno istražuje motive i lokacije Zagreba, pružajući djeci interaktivno iskustvo upoznavanja s kulturnim blagom grada.

Osim toga, slikovnica nudi i slušanje Popijevih pjesama na Youtubeu do kojih se može doći skeniranjem QR kodova unutar slikovnice koje je napisao i uglazbio autor Rej Kovačević, a producirao i otpjevao Marko Javorski. Time su djeca obogaćena dodatnim sadržajem pomoću kojeg mogu razvijati svoje ritmičke vještine i uživati u kvalitetno osmišljenim i poučnim dječjim pjesmicama. 

Slikovnica se može kupiti u knjižarama Školske knjige diljem Zagreba i Hrvatske, a na ovome linku i Vi možete poslušati Popijeve pjesme: https://www.youtube.com/@PlanZagency.

U nastavku se nalazi gostovanje Reja i predstavljanje slikovnice u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” na HRT-u: https://www.facebook.com/watch/?v=5656283287828561&ref=sharing

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5