Stiglo je to doba godine: rokovnici za 2023.

25.11.2022. | AUTOR: After5

Život prije 5 | Novosti
#rokovnik

Ako niste zapisali, nije se dogodilo. I baš zato rokovnik je postao sastavni dio naše poslovne rutine. Svake godine u potrazi smo za papirnatim prijateljem koji će na okupu držati sve naše misli, ideje, planove i obaveze, i omogućiti nam bolju i učinkovitiju organizaciju svakodnevice. Za 2023. pronašli smo brend čiji rokovnici uspješno spajaju stil i funkciju, a njihov unutarnji dizajn svake se godine dorađuje kako bi zadovoljio sve zahtjevnije potrebe i očekivanja poslovnih profesionalaca današnjice.

Rokovnici koji imaju sve

Papierniczeni, poljski je brend koji izrađuje unikatne bilježnice, rokovnike i kalendare – i dostavlja ih u Hrvatsku. Njegove se originalne kolekcije prepoznaju po jednostavnim oblicima, pažljivom odabiru materijala i preciznoj izradi. 

“Misija nam je da naši proizvodi pridonose svakodnevnim zadacima i da rukopis na papiru bude istinski ugodno iskustvo”

Najprodavaniji proizvod brenda već 6 godina je ručno rađeni Klasyk kalendar, kojeg tim Papierniczenija poboljšava iz godine u godinu prema sugestijama korisnika. Kolekcija Klasyk kalendara za 2023. godinu uključuje 7 verzija boja između kojih možete izabrati. 

Kalendar dolazi s tvrdim uvezom, tretiranim dodatnim obojenim slojem kartona. Jednostavno se otvara i rastvara kako bi u trenutku bio spreman za korištenje, a u sebi sadrži godišnji planer te mjesečne i tjedne planove. Tjedne dvostranice imaju okomiti raspored tako da možete planirati svoje zadatke za svaki dan u tjednu. Klasyk kalendar dolazi u manjim A5 dimenzijama (15,2 x 20,5 cm) i broji 176 stranica. Kao i ostali Papierniczeni proizvodi, dizajniran je i izrađen s pažnjom u studiju brenda u Krakowu.

Odmah iza Klasyk kalendara, po popularnosti ga prate Klasyk planer i Klasyk notebook. Planer nije označen datumima, no sadrži godišnje, mjesečne i tjedne sekcije, pa ga možete sami organizirati kako vam odgovara i personalizirati, dok je notebook klasična bilježnica potpuno slobodne forme. 

Opcija je u svakom slučaju mnogo, a ako želite na vrijeme imati svoj planer/kalendar s kojim ćete ući u 2023. godinu i posloženi dočekati nove obaveze, posjetite Papierniczeni webshop i pronađite opciju koja vam najviše odgovara. 

Webshop: https://papierniczeni.com/collections/papierniczeni

Cijena: Od 22,50 do 25,50 eura

Dostava u Hrvatsku: da, putem DHL-a uz trošak od 14,50 eura

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5