alduk vjenčanice 2024 Falduk vjenčanice 2024 M

Novi modeli ALDUK vjenčanica kao spoj modernog dizajna i vjenčane klasike

15.02.2024. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Modne priče
#vjenčanice | #ALDUK

Moderne, posebne i uvijek kreativne ALDUK vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina. 

ALDUK vjenčanice za 2024.

“Godinu smo otvorili predstavljanjem posebne i kreativne bridal kampanje, uvijek drukčije koju zajedno s timom radim pomičući granice shvaćanja vjenčane mode. Ono što je okosnica mog rada i ove kolekcije vjenčanica jest izuzetno atraktivan dizajn svakog modela koji pomnije možemo proučiti u lookbooku kojeg upravo predstavljamo”, rekao je hrvatski dizajner bogate karijere Ivan Alduk.

Novi modeli vjenčanica, koje smo u kampanji samo naslutjeli, sada su zasjali punim sjajom u svježem, modernom autorskom rukopisu poznatog dizajnera. Vjenčanica u svom najboljem izdanju, rekli bismo, se izrađuju po mjeri svake mladenke uz potrebnu prilagodbu. Teško je izabrati samo jednog favorita kad ih u Alduk showroomu ima preko 80!

Kratki modeli haljina, efektni kombinezoni su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja, vjenčanice s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela nikog neće ostaviti ravnodušnim. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam istaknut je naborima, zanimljivim krojevima, detaljima bisernih naramenica i predimenzioniranih mašni, cvjetova, latica. 

Ovaj put smo se odmaknuli od romantične čipke te predstavili jedan moderan dizajn koji izvrsno balansira s vjenčanom klasikom, ali na novi, dizajnerski način s ‘twistom’. Reakcije su divne, a naš showroom je u popodnevnim i subotnjim terminima popunjen nekoliko tjedana unaprijed

Kako isprobati ALDUK vjenčanice?

Proces je doista jednostavan i sve počinje kontaktiranjem na službeni broj ili info@alduk.hr s upitom za termin isprobavanja vjenčanica. Alduk tim se uvijek potrudi da vam što prije ponudi slobodne termine, ugovori s vama individualan termin isprobavanja od sat vremena. Svi modeli vjenčanica se šivaju po mjeri uz obaveznu probu, a vjenčanicu je idealno naručiti 3 do 6 mjeseci prije vjenčanja. Cijene ovih modela dizajnerskih vjenčanica su od 1 do 1,9 tisuća eura za kupnju.

MODEL: Mia Matić

FOTOGRAFIJE: Sanja Jagatić

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5