Od boss lady odijela do haljina za evente: COS briljira novom kolekcijom

17.03.2024. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Modne priče
#COS

U današnje vrijeme, ne događa nam se toliko često da ugledamo modnu kolekciju iz koje bismo poželjeli gotovo sve. Pa ipak, u tome je uspio brend COS, koji je ovih dana lansirao najnoviju ponudu za sezonu proljeće/ljeto 2024. i uspio staviti više fantastičnih komada na našu wishlistu.

Od super basica među kojima su vrlo solidne i izdržljive, klasične majice i potkošulje, pa do posebnijih komada koje naročito cijene ljubitelji drugačijih, ako ne i neobičnijih krojeva, COS je postao onaj level up u odnosu na standardnu high street ponudu i česta nam je adresa za shopping – ili barem window shopping, kada bez obaveza bacamo oko na odjevne novitete. Uz veću pozornost posvećenu dizajnu odjevnih predmeta i višu kvalitetu materijala, idu i nešto više cijene od high street prosjeka, no na neki način barem znate što dobivate.

COS-u i mnogim drugim brendovima poput njega okrenuli smo se u trenutku kada nam je postalo dosta peri-deri mode koja nas masovno okružuje i kada smo odlučili da za kvalitetu vrijedi izdvojiti novac. Drugim riječima, naš moto je postao “bolje kupiti jednu pažljivo krojenu haljinu od lana za ljeto, nego nekoliko lepršavih krpica bez identiteta, kojih se iduće tople sezone nećemo ni sjećati.”

COS u Ljubljani nam je nedavno otkriće
ISTRAŽI

COS je već godinama poznat po sjajnim ljetnim kolekcijama, koje su savršeni spoj minimalističkog stila i posvećenosti detaljima. Brend iz H&M-ove grupacije koji je osnovan 2007. godine ne ide previše u širinu sa svojom ponudom, niti za to ima potrebe. Tu je uvijek jedan moćan sako androginog dojma, koji predstavlja modernu interpretaciju ovog odjevnog klasika, zatim se kolekcija bazira na nekoliko elegantnih i fluidnih haljina, koje djeluju vrlo statement u svom minimalizmu s pomakom, a priča za sebe su modni dodaci – COS po kolekciji svakako izbaci pokoju finu kožnu torbu ili par cipela koji izborom materijala i suvremenim oblicima transformira dnevnu garderobu.

COS kolekcija proljeće/ljeto 2024.

Proljetno-ljetna COS kolekcija za ovu godinu, predstavlja nam viziju svakodnevnog luksuza. Manje je više; moderna jednostavnost koju nam brend približava moćna je u svojoj suzdržanosti, a intrigantna u detaljima. Zanimljive teksture i siluete isprepliću se s dominantnom paletom boja za novu sezonu, koja je bazirana na bezvremenskoj privlačnosti crvene, crne, bijele i bež boje.

Novu kolekciju pomnije možete istražiti ovdje.

FOTOGRAFIJE: COS

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5