Paint & wine studio otvorio se u samom srcu Zagreba

08.02.2024. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Novosti
#radionica

Nova lokacija u Zagrebu, s prostornim kapacitetom od 135 četvornih metara, osim popularnih radionica slikanja uz vino pod nazivom “Pineli i Vino” nudit će i brojne druge kreativne radionice.

Art Bottega Studio

Selidba u novi prostor u zagrebačkoj Ilici i obilježavanje šest godina uspješnog rada, označili su početak novog poglavlja u radu Art Bottega Studija koji je svoju priču započeo 2018. godine u Splitu. Ovaj kreativni studio pionir je slikarske zabave uz vino u Hrvatskoj te je po svom konceptu “Pineli i Vino” već jako dobro poznat hrvatskoj javnosti. Prvi posjetitelji na novoj lokaciji su oduševljeni.

“Ponosni smo na činjenicu da već šest godina uspješno širimo svoje poslovanje i privlačimo sve veći broj posjetitelja koji upravo u našim studijima stvaraju nezaboravne uspomene. Posebno nam je drago što smo na domaćem tržištu prepoznali prostor za razvoj novog koncepta koji su nakon nas slijedili i mnogi drugi čime smo u Hrvatsku donijeli novu vrstu zabave. Preseljenje u novi, veći prostor omogućit će nam razvijanje novih koncepata i zadovoljavanje apetita onih koji žele istraživati i izražavati se kroz različite aspekte umjetnosti. Poseban naglasak ćemo staviti na suradnju s mladim umjetnicima čime ćemo pokušati dodatno razvijati zagrebačku kreativnu scenu i potaknuti polaznike naših radionica da i sami otkriju talent kojeg možda nisu bili niti svjesni”, rekao je Stipe Mamić, osnivač Art Bottega Studia, i istaknuo kako je studio prisutan u četiri hrvatska grada te kako u svom timu okuplja tridesetak kreativnih individualaca različitih profesija koji godišnje organiziraju i više od tisuću evenata na različitim lokacijama diljem Hrvatske.

Veći kapacitet novog prostora omogućit će i razvoj novih koncepata koji uskoro stižu u ponudu studija  poput radionica gline, keramike ili “Glow in the Dark” radionice koja uz korištenje posebnih fluorescentnih boja stvara poseban efekt pod black lightom. U planu su i suradnje s brojnim umjetnicima koji će polaznicima ponuditi uvid u vlastiti proces stvaralaštva. Nova lokacija u srcu Zagreba, s prostranim kapacitetom od 135 četvornih metara neće biti namijenjena samo redovnim paint & wineradionicama, već je idealna i za team buildinge, tematske zabave, rođendanske proslave i druge posebne događaje.

U ugodnoj atmosferi predstavljanja novog prostora Art Bottega Studija uživali su i brojni hrvatski influenceri i kreativci. Neki od njih već su imali priliku sudjelovati u paint & wine radionicama te su svoje novo, svježe naslikano djelo dodali postojećoj kolekciji, a neki su se tek prvi put okušali u slikanju i iznenadili se vlastitim umjetničkim sposobnostima.

S prisutnošću u četiri grada – Splitu, Zagrebu, Rijeci i Zadru, Art Bottega Studio je izgradio dominantnu ulogu na tržištu kreativnih radionica i planira daljnji razvoj svoje ponude i kreativne priče. Njihova je ideja i dalje okupljati ljubitelje umjetnosti, stvaralaštva i zabave na kvalitetnim, dinamičnim i jedinstvenim radionicama koje će polaznicima osigurati priliku za izražavanje kreativnosti, poticati razvoj finih, motoričkih vještina i otkriti im sve čari umjetničkog izražavanja.

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5