Nakon nepunih godinu dana poslovanja redovi za Boogie Lab u Parku Kneževa i dalje se ne smanjuju. Instant uspjeh u prvih par mjeseci ih je, kako kažu, ozbiljno uzdrmao i trebalo im je nešto vremena da se preslože i žestoko odgovore. “Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas“.
Ovaj inovativan koncept prepoznat je ne samo od domaće publike, već i izvan granica. Tako najavljuju svoje prve lokale van Hrvatske, a radi se ni više ni manje nego o New Yorku!
“Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York”, poručuju iz Boogie Laba. “Zajedno s našim partnerima otvorili smo zajedničku firmu u New Yorku – Boogie Lab USA. Jedan od najpoznatijih restorana iz njihovog velikog portfolia je Delmonicos, ikona restoranske scene u New Yorku čija tradicija datira još iz davne 1827. godine. Tu su zalazila mnoga poznata lica svjetske scene, a nama najzanimljiviji gost je naš legendarni Nikola Tesla te nam je iznimna čast da baš na toj lokaciji otvaramo prvi Boogie Lab van naših granica.
Naši partneri Denis Turčinović i Joseph Liculu su već poznata lica ugostiteljske scene u New Yorku, koji uz Delmonico’s imaju još 10-ak ozbiljnih ugostiteljskih objekata na Manhattanu, a sa Boogie Labom imamo plan otvoriti tri lokacije do kraja ove godine. U isto vrijeme krenuli su prvi kontejneri iz Hrvatske sa smrznutim proizvodima za najveće distributere za ugostiteljstvo u Americi. Prezentacije su odrađene, proizvodi su ulistani. Naš kolega Patrik Hrelec je već u New Yorku, već mjesec dana uhodavamo prvi lokal“, otkrivaju iz Boogie Laba.
Boogie Lab širi tim i traži nove zaposlenike
Ovim putem objavljuju i veliki natječaj za sve već spomenuto. Naime, Boogie Lab i Kroštula imaju više od 150 zaposlenika, a trenutno šire tim za nekoliko desetaka novih članova. Poručuju – ako volite dinamična okruženja, timski rad i pomicanje granica, vi ste prava osoba za Boogie tim.
“Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se kroz dan, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft pive te razvijamo signature koktele. Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo”, govori Karlo Vulin iz Boogie Laba.
Tim Boogie Laba ima velike planove u idućih nekoliko mjeseci i s velikom kampanjom upravo su objavili da otvaraju više od 100 novih poslova, prvenstveno za Zagreb i novi pogon u Zagrebu i Pakoštanima, a dio tima će biti educiran i za rad u New Yorku. Kako se neki od projekata nalaze i izvan Hrvatske, ovo je sigurno prilika svim nadarenim ljudima željnim usvajanja novih znanja da iskoriste priliku i uče u društvu najboljih.
Boogie Lab je nastao iz želje svih uključenih u projekt da naprave svoj mali dnevni boravak. Od samog otvaranja, postao je mjesto gdje, uz gastro priču, možemo raditi, provoditi vrijeme, ali i istraživati sve što nas zanima. Igrom slučaja, to što tim Boogie Laba zanima su hrana, ugostiteljstvo i glazba pa su svoj dnevni boravak odlučili otvoriti i drugima. Ideja od početka bila je da Boogie mora biti dobar za zaposlenike, okoliš i zajednicu, a posljedično će biti dobar i za vlastitu organizaciju. Svi uključeni u projekt već dugo su u industrijama ugostiteljstva i proizvodnje hrane te su kroz Boogie htjeli dati svoje viđenje kako te industrije mogu izgledati.
Ovo je priča o uspjehu svih koji su posjetili Boogie Lab, svih onih koji su prepoznali kvalitetu hrvatskih dobavljača i dali povjerenje mladom timu koji je svojim idejama u kratko vrijeme zadobio povjerenje javnosti.
Za nove poslove možete se prijaviti na karijera@boogiebakery.com ili https://www.moj-posao.net/Profil-Poslodavaca/626127/Boogie-bakery-doo/.
FOTOGRAFIJE: Boogie Lab