Božić stiže u robnu kuću IKEA: Bacite pogled na božićnu kolekciju

08.10.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Novosti
#uređenje interijera | #IKEA

IKEA je opet zakoračila u čarobni svijet blagdanskog duha, donoseći nam svoju božićnu kolekciju, koja svake godine privuče mnogo pozornosti kupaca. Iako još nije ni sredina listopada, a temperature vani više naginju ljetu nego zimi, poznata robna kuća već je spremna za blagdane i svoje će nove dekoracije plasirati na police diljem svijeta u toku ovog mjeseca. Bacili smo pogled na to što se nudi i donosimo vam pregled, kako biste se odlučili hoćete li dodati nešto novo u svoju kolekciju božićnih dekoracija ili možda čak preskačete kupovinu u cijelosti.

IKEA božićna kolekcija, blagdanske dekoracije, dekoracija, ukrasi za bor 2023., blagdanski
IKEA božićna kolekcija, blagdanske dekoracije, dekoracija, ukrasi za bor 2023., blagdanski

IKEA božićna kolekcija za 2023. godinu

Razmišljajući o tome zašto su IKEA božićne dekoracije iz godine u godinu toliko popularne i tražene, došli smo do zaključka da imaju miks dopadljivog dizajna i relativno pristupačnih cijena, pa donose dašak kreativnosti u svaki dom. Osim toga, redovito su inspirirane skandi estetikom, koja je nama kao kupcima i dalje vrlo privlačna.

U IKEA robnim kućama svakog se Božića pronaći mogu božićne kuglice i drugi ukrasi za jelku, a posebno su popularne papirnate visilice u obliku zvijezde, koje krase hrvatske domove gotovo čitavo jedno desetljeće. Ovdje se dobro opskrbiti i papirima za zamatanje, ukrasnim vrećicama i trakama, pa čak i nabaviti prigodne božićne poklone poput mirisnih svijeća i pribora za izradu slastica.

Što točno donosi IKEA božićna kolekcija za 2023. godinu? Sve što će vam trebati za stvoriti cozy atmosferu kod kuće. Kolekcija VINTERFINT naginje skandi tradiciji i uglavnom donosi dekor u zelenim i crvenim tonovima. Ideja je da se malim naglascima domu podari svečani izgled, a zvijezde kolekcije još su doslovne zvijezde, odnosno papirnate visilice iz kolekcije STRÅLA.

Dio kolekcije VINTERFINT inspiriran je skandinavskim folklorom i rukotvorinama. Skandinavski božićni simbol je Tomte: patuljak koji potajno pomaže farmerima tijekom hladnog prosinca.

IKEA božićna kolekcija, blagdanske dekoracije, dekoracija, ukrasi za bor 2023., blagdanski

Imamo vam puno vizuala za pokazati, pa nećemo duljiti s tekstom, već vas ostavljamo s kompletnim uvidom u IKEA božićnu kolekciju:

FOTOGRAFIJE: IKEA

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5