Prijenosni espresso uređaj za dane kada ste u žurbi i pokretu

27.02.2023. | AUTOR: After5

Život prije 5 | Novosti
#kava

Prva jutarnja kava za mnoge je svetinja, no ima i onih dana kada se jednostavno ne stiže pripremiti i popiti kod kuće. Danas je možda baš jedan od takvih dana, kada se mnogi vraćaju sa svojih godišnjih odmora u stvarnost i već od jutra jure i žure. Za te trenutke, i one u kojima općenito nismo blizu svog aparata za kavu, brine Wacaco Nanopresso, prijenosni espresso uređaj stvoren za ljude u pokretu.

Prijenosni uređaj za kavu

Ovaj simpatičan uređaj već je godinama hit na Amazonu i riječ je o apsolutnom bestselleru kojeg bira raznolika publika: od poslovnih ljudi koji sve rade “on the go”, uključujući i konzumaciju svoje kave, pa sve do avanturista i svjetskih putnika koji će u putnu torbu obavezno spakirati i potrebnu dozu kofeina. Wacaco Nanopresso u zadnje je vrijeme stigao i do Hrvatske i u ponudi ga ima nekoliko web shopova, poput Selectedda, Kavashopa, a spazili smo ga i u Franja coffee.

Wacaco Nanopresso, prijenosni uređaj za espresso

Wacaco Nanopresso

Wacaco Nanopresso savršeni je suputnik s kojim ćete uvijek moći popiti kavu gdje god se nalazili. Namijenjen je za sve ljubitelje kave koji žele uživati u njezinu mirisu i okusu bilo kada i bilo gdje, pa i onda kada se nalaze u prirodi ili nisu u prilici posjetiti kafić ili skuhati je sami kod kuće. Nanopresso se jednostavno koristi, a kuha kavu kao najbolji barista, postižući fin i kremozan espresso, za koji je potrebna tek mjerica već samljevene kave i vruća voda.

Aparat će sve ostalo odraditi sam zahvaljujući pritisku od 18 bara tlaka kod svakog potiska/kuhanja – tlak je to koji se može usporediti s običnim aparatom za espresso, zbog čega je rezultat fina kava. Ekstrakcija kave pumpanjem traje oko 20 – 30 sekundi, tijekom prvih 8 pumpanja pripremit ćete potrebni tlak, a nakon toga kreće ekstrakcija kave.

Wacaco Nanopresso

Praktičan i jednostavan za održavanje

Cijeli prijenosni uređaj za kavu teži samo 336 grama, a u pakiranju dolaze i kutija od platna, ugrađena šalica za kavu i četkica za čišćenje. Šalica i spremnik za vodu obloženi su izolacijskim materijalom koji štiti kod rukovanja od mogućih neželjenih posljedica zbog prevelike topline. Nanopresso se jednostavno čisti i održava tek brzim ispiranjem nakon upotrebe, a za potrebe temeljitijeg pranja može se rastaviti na dijelove koji se jednostavno i lako ponovno sastavljaju.

Ako ste ljubitelj kapsula, u ponudi je i adapter koji omogućava korištenje Nespresso kapsula, a još jedan od dodataka koji je moguće nabaviti je Barista kit koji sadrži sve potrebno za pripremu duplog espressa.

FOTOGRAFIJE: Wacaco

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5