Dobra vijest za sve ljubitelje Black Opiuma: Stigao je Le Parfum!

02.02.2023. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Beauty priče
#parfemi

On je uzbuđenje noći u bočici; subverzivniji i uzbudljiviji nego prije, sažet u sladak, senzualan i ekstremno uzbudljiv miris. Jednim potiskom dan se pretvara u blistavu noć i povezuje nas energijom svih zabava u gradu, ostavljajući za nama mirisni trag najintenzivnije verzije BLACK OPIUMA do sada. Upoznajte novi Black Opium Le Parfum!

YSL Black Opium Le Parfum, novi parfem

Godine 1977. Yves Saint Laurent uzdrmao je i šokirao svijet najsubverzivnijim mirisom koji je dotad lansiran. Goruća mješavina smole i začina koju je modni kreator nazvao svojim „vatrenim cvjetovima“, provokativno nazvana Opium, bio je jedan od najprepoznatljivijih mirisa 20. stoljeća. On je svjetski bestseler koji je redefinirao dubinu, bogatstvo i intenzitet mirisa visoke mode od prvog trenutka kad je lansiran u crvenoj bočici s resicama koja je istog trena dobila kultni status popularne kulture.

Godine 2014. Black Opium Eau de Parfum je za 21. stoljeće čuveni mit odjenuo u novo ruho, uvodeći uzbudljivu novinu u industriju parfema. Prva ekstremno velika doza akorda crne kave u ženstvenu mirisu YSL-a, pojačana seksi bijelim cvijećem i opojnom vanilijom. Miris koji nas motivira da budemo drugačije odmah se uklopio u duh vremena te postao pripravak koji budi energiju kod svih junakinja noći i njihovih ekipa.

Black Opium Le Parfum

U 2023., YSL beauty daje sve od sebe s vrhunskom, najintenzivnijom verzijom parfema Black Opium dosad: BLACK OPIUM LE PARFUM. Snažne note vanilije kombinirane su s kultnim BLACK OPIUMA akordom kave koji izaziva noćnu stranu zavodljive vanilije. Blistave poput svjetla reflektora na plesnome podiju, očaravajuće note buketa bijelog cvijeća nježan su balans ove zavodljive mirisne kombinacije.

Tajanstvenija, moćnija i čarobnija nego prije, Zoe Kravitz sa spektakularnom, novom međunarodnom kampanjom koju je režirao nagrađivani filmski redatelj Anton Tammi, predvodi svoju ekipu u epskom novom poglavlju BLACK OPIUMA. Ekstremno uzbudljivo lutanje pod blještavim svjetlima gradske noći, od luksuznog stana na vrhu nebodera do svjetlucave, crvene kupole na krovu, pokretano jednim potiskom BLACK OPIUMA koji dan pretvara u najuzbudljiviju noć.

Gdje nabaviti Black Opium Le Parfum?

Novi YSL miris stigao je u domaće parfumerije. Pronašli smo ga u Douglasu, u tri veličine. Za 30 mililitara parfema potrebno je izdvojiti € 82,39, za 50 mililitara € 119,99, a za 100 ml € 155,00.

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5