Uz sve torbe koje posjedujemo, ova ide na posao s nama baš svaki dan

23.01.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život prije 5 | Modne priče | Novosti
#torba

Mogla bi imati titulu najbolje, najsvestranije, najčešće nošene, a dizajnom nije ni približno zanimljiva kao mnoge njene kolegice u kategoriji torbi. Pa opet, to je naša obožavana, obična platnena torba, bez koje gotovo da više ni ne možemo zamisliti odlazak u ured. Kao pouzdana suputnica u svakodnevnom commutingu na posao i s posla, u nebrojeno mnogo navrata pokazala se korisnim alatom i omogućila nam da “sve svoje sa sobom nosimo”.

View this post on Instagram

A post shared by The Caela Diaries (@thecaeladiaries)

Platnena torba za posao

Je li racionalno toliko favorizirati jednu torbu koja svojim maksimalno pojednostavljenim dizajnom baš i ne nudi neku zavidnu razinu organizacije stvari, ne znamo, no znamo da nam je uz osnovnu torbu koju nosimo na posao (najčešće manji kožni model), platnena torba druga najbolja stvar koju smo prebacili preko ramena. I dok u osnovnoj torbi nosimo ono najnužnije, poput dokumenata, mobitela, ključeva, novčanika, u platnenoj nosimo baš sve što nam srce poželi ili bolje rečeno zatreba tog dana.

Gablec ili marenda, kozmetička torbica sa stvarima za osvježiti svoj look kroz dan, snackovi za preživjeti dan, rezervna odjeća ako imamo planove nakon posla… Platnena torba tu je za sve naše potrebe i iza radnog vremena, bez obzira na to vučemo li doma dokumente s posla na kojima nastavljamo raditi, planiramo na trening ili idemo “u špeceraj” i treba nam jednostavna torba za pohranu većeg broja namirnica.

View this post on Instagram

A post shared by Adanola (@adanola)

Ove torbe nerijetko stižu kao poklon od raznih tvrtki i mi ih najčešće tako i stavljamo u funkciju, no također je moguće kupiti ih. Ako već nemate svoju omiljenu šarmericu (koja na mekom pamuku ili čvršćem platnu ima otisnut neki zabavan print ili cool logo brenda), danas ih vrlo lako možete nabaviti u ponudi modnih i lifestyle brendova.

Često se ističu kao ekološki prihvatljivije rješenje, a da to doista i budu u današnjoj masovnoj produkciji svega i svačega, pa tako i pamučnih i platnenih torbi, potrebno ih je čuvati i pažljivo njegovati, kako bi što dulje trajale i ispunjavale svoju funkciju. Nedostaje li vam jedna ovakva torba u fundusu, na koju ćete se moći osloniti svakog dana pri odlasku na posao i s posla, skrolajte dalje i pronađite svog favorita.

platnena torba
Zara Home, 18,99 €
Pull & Bear, 9,99 €
Muzej betinske drvene brodogradnje, 3,98 €
Lunilou, 59 €
Pull & Bear, 9,99 €
Fire & Glory, Zalando, 10,09 €
Mango, 7,95 €
Vero Moda, Zalando, 14,07 €
Mango, 7,95 €
Hoću knjigu, 18,57 €
dada fashion, 33,18 €
Monki, Zalando, 10,62 €
Vero Moda, Zalando, 14,07 €
L’Occitane 9,14 €
Sézane, 10 €
Čateks, 3,19 €
Zara Home, 18,99 €
Monki, Zalando, 10,62 €

FOTOGRAFIJE: Instagram, PP

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5