Poseban projekt udruge JRE-Hrvatska pod nazivom „Chefs at sea“ održava se već tradicionalno svaku godinu zaredom, jedan dan u više različitih restorana udruge.
Na ovaj jedinstven dan, 13. lipnja u 19 sati započet će večere u čak 8 restorana JRE-Hrvatska u kojima kuhaju gostujući chefovi.
Osam restorana domaćina ugostit će 8 chefova iz internacionalne JRE obitelji koji pripremaju večeru u 5 slijedova samo za jedan stol. Jedan zajednički stol za osam osoba u 8 restorana udruge JRE-Hrvatska može se rezervirati već sada, i to pozivom ili upitom na restorane u kojima se održava aktivacija.
Odaberite svoje favorite i rezervirajte sudjelovanje na ovom jedinstvenom projektu, a koji restorani sudjeluju u projektu i tko im dolazi na večeru, saznajte u nastavku.
Cijena večere od 5 slijedova je identična u svim restoranima i iznosi 200 eura po osobi.
Chefovi, restorani i gosti koji im dolaze na večeru
- Restoran Badi, Umag
Chef Aleksandar Grubić & Annett Teich, restaurant BK, JRE-France
- Konoba Boba, Murter
Chef Vjeko Bašić & Michael Ammon, Gasthaus Jakob, JRE-Germany
- Lešić Dimitri, Korčula
Chef Marko Gajski & Alessandro Ciriello’s, L’Horizon, JRE-Belgium
- Konoba Pelegrini, Šibenik
Chef Rudolf Štefan & Chiel de Groot, Amused, JRE-Netherland
- Restoran Foša, Zadar
Chef Saša Began & Siggi Tschurtschenthaler, Adler, JRE-Switzerland
- San Rocco, Brtonigla
Chef Floriana Ružić & Teresa Gutierrez, Azafran, JRE-Spain
- Draga di Lovrana, Lovranska draga
Chef Luka Goleš & Sören Herzig, Herzig, JRE-Austria
8. Korak, Jastrebarsko
Chef Bernard Korak & Christian Mittermeier, Villa Mittermeier, JRE-German
FOTOGRAFIJE: JRE-Hrvatska