Chefs at sea: Hrvatski i inozemni chefovi kuhaju u paru i donose jedinstveno iskustvo

16.05.2023. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Gastronomija
#JRE-Hrvatska | #Chefs at sea

Poseban projekt udruge JRE-Hrvatska pod nazivom „Chefs at sea“ održava se već tradicionalno svaku godinu zaredom, jedan dan u više različitih restorana udruge.

Na ovaj jedinstven dan, 13. lipnja u 19 sati započet će večere u čak 8 restorana JRE-Hrvatska u kojima kuhaju gostujući chefovi.

Osam restorana domaćina ugostit će 8 chefova iz internacionalne JRE obitelji koji pripremaju večeru u 5 slijedova samo za jedan stol. Jedan zajednički stol za osam osoba u 8 restorana udruge JRE-Hrvatska može se rezervirati već sada, i to pozivom ili upitom na restorane u kojima se održava aktivacija.

Chefs at sea

Odaberite svoje favorite i rezervirajte sudjelovanje na ovom jedinstvenom projektu, a koji restorani sudjeluju u projektu i tko im dolazi na večeru, saznajte u nastavku.

Cijena večere od 5 slijedova je identična u svim restoranima i iznosi 200 eura po osobi.

Chefovi, restorani i gosti koji im dolaze na večeru

  1. Restoran Badi, Umag

Chef Aleksandar Grubić & Annett Teich, restaurant BK, JRE-France

  1. Konoba Boba, Murter

Chef Vjeko Bašić & Michael Ammon, Gasthaus Jakob, JRE-Germany

  1. Lešić Dimitri, Korčula

Chef Marko Gajski & Alessandro Ciriello’s, L’Horizon, JRE-Belgium

  1. Konoba Pelegrini, Šibenik

Chef Rudolf Štefan & Chiel de Groot, Amused, JRE-Netherland

  1. Restoran Foša, Zadar

Chef Saša Began & Siggi Tschurtschenthaler, Adler, JRE-Switzerland

  1. San Rocco, Brtonigla

Chef Floriana Ružić &  Teresa Gutierrez, Azafran, JRE-Spain

  1. Draga di Lovrana, Lovranska draga

Chef Luka Goleš & Sören Herzig, Herzig, JRE-Austria

8. Korak, Jastrebarsko

Chef Bernard Korak & Christian Mittermeier, Villa Mittermeier, JRE-German

FOTOGRAFIJE: JRE-Hrvatska

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5